01 77 574 76 (pon - pet 8.00 - 17.00) 01 77 574 76 (8.00 - 17.00)

Savjeti
0
Za besplatnu dostavu ostaje 9999,- kn
Meni

Vaša Blagajna

Aktuálně v magazínu


Kategorija

Datum: 28.12.2018

Što je to Blagajna?

Blagajna je poklon za vašu registraciju i kupnju na www.astratex.hr. U Blagajnu ćemo vam vratiti dio novca od vaše kupovine. Novcem iz Blagajne potom možete platiti robu prilikom sljedećih posjeta na Astratex.hr.

Što vam Blagajna donosi?

− nakon 15 kalendarskih dana od uplate za narudžbu u Blagajnu ćemo vam vratiti 8 % od vrijednosti doista kupljene (odnosno nevraćene) robe (tijekom naručivanja potrebno je biti prijavljen na svoj Astratex.hr račun);

− u Blagajni iznos možete redovno provjeravati (morate se prijaviti pomoću svojeg korisničkog računa);

− iznos iz Blagajne možete u bilo kojem trenutku koristiti za plaćanje obavljene kupovine (iznos iz Blagajne možete koristiti samo za plaćanje robe, ne možete ga koristiti za plaćanje dostave).

Na koji način se povećava iznos novca u Blagajni?

Nakon 15 kalendarskih dana od uplate za narudžbu u Blagajnu će vam se upisati 8 % od ostvarene kupovine (tj. od artikala koje kupite i zadržite). Iznos u vašoj Blagajni će uz nove nabavke biti sve veći, a vi ćete ga moći koristiti za kupovinu po želji.

Primjeri iz prakse:

− ukoliko kupite robu u vrijednosti od 400 kn, a vratite robu u vrijednosti od 150 kn - u Blagajnu će se upisati 8 % od 250 kn.

− ukoliko kupite robu u vrijednosti od 400 kn, pa vratite za 400 kn - u Blagajnu vam se neće upisati ništa.

− ukoliko kupite robu u vrijednosti od 400 kn i zadržite je - u Blagajnu će vam se upisati 8 % od 400 kn.

Na koji način mogu koristiti iznos iz Blagajne?

Novcem, koji će vam biti vraćen u Blagajnu, možete plaćati za kupovinu (ili njene dijelove) isključivo na www.astratex.hr. Iznos iz Blagajne možete koristiti za plaćanje robe, dok za dostavu novac iz Blagajne nije moguće koristiti. Kupac nema pravo na isplatu vrijednosti Blagajne u novcu.
Način upotrebe novca iz Blagajne je jednostavan: najprije je potrebno prijaviti se na svoj račun. Ovo možete obaviti u desnom gornjem kutu zaslona klikom na tekst „Prijaviti se i slijediti status narudžbe”. Sada možete koristiti novac iz Blagajne.

U košarici ćete, ispod sažetka robe, pronaći tekst „Koristiti Blagajnu”. Klikom na ovaj tekst, prikazat će vam se informacije o količini novca koju imate u Blagajni, uz mogućnost da ovaj iznos iskoristite za plaćanje robe.

Ukoliko novac iz Blagajne iskoristite, ukupna cijena za kupovinu (sa PDV-om) smanjit će se za taj iznos, pri čemu će se stanje Blagajne vratiti na nulu.

Ukoliko novac iz Blagajne za kupovinu ne iskoristite, iznos ostaje na raspolaganju ukupno 6 mjeseci od posljednje aktivnosti (odnosno od posljednje narudžbe). Dva tjedna prije isteka važenja novca iz Blagajne dobit ćete upozorenje putem elektronske pošte.

Čim novcu iz Blagajne istekne vrijednost, nažalost nećete ga moći ponovno upisati. Naravno, uz nove narudžbe sakupljate novi novčani iznos.

Na koji način mogu stanje Blagajne slijediti?

Stanje Blagajne možete slijediti 24 sata dnevno, nakon prijavljivanje na svoj račun (u desnom gornjem kutu zaslona). Na početnoj stranici odmah ćete vidjeti stanje svoje Blagajne.

U slučaju da imate bilo kakve upite, pišite nam ili pozovite plavi korisnički broj 1 77 574 76. Ova usluga vam je raspolaganju svakog radnog dana od 8:00 do 17:00.


Newsletter

Želite li dobivati vijesti? Prijavite se na newsletter i osvojite 200 kn

Uređivanje, odjava