01 77 574 76
Meni

Što uraditi ako mi rublje ne odgovara?

Aktuálně v magazínu


Datum: 13.11.2018

Unatoč pažljivom mjerenju i odabiru rublja, može se desiti da vam naručeno rublje neće odgovarati ili na neki drugi način pristajati. Ovdje ćete naći upute kako u tom slučaju postupiti.

Dakle, kakve mogućnosti postoje?

  1. Rublje možemo zamijeniti za drugu veličinu, ali i za drugu robu.

  2. Robu ćete vratiti, a novac dobiti natrag.

Kakva to obaviti?

Dovoljno je ispuniti „povratnicu”, sastavni dio potvrde o isporuci. Ovdje ćete unijeti koju robu vraćate i da li zahtijevate vraćanje novca ili zamjenu robe.

U slučaju zamjene, unesite i traženu veličinu rublja, eventualno naziv i boju, ako želite rublje zamijeniti za drugu robu.

Ako rublje želite samo vratiti (bez zamjene), u potvrdi o isporuci navedite broj računa na koji vam trebamo poslati novac. Ukoliko ne navedete nijedan broj računa, novac ćemo vratiti putem uputnice.

Astratex.hr, BELLUS PEDIĆ J.D.O.O, Zrinsko Frankopanska 30, 23000 Zadar


Što me potom očekuje?

Isporuka vaše pošiljke nama može trajati i nekoliko dana. Čim ju dobijemo, vaš zahtjev ćemo odmah početi rješavati.

Ukoliko na zalihama budemo imali robu za koju želite vraćeno rublje zamijeniti, poslat ćemo vam novi paket u roku od 5 radnih dana.

Ipak, može se desiti da rublje koje želite nećemo, u tom trenutku, imati na zalihama. U takvom slučaju čekamo na njegov dolazak (u slučaju proizvoda iz stalne ponude) – roba je na zalihama u roku od 3 tjedna. Ukoliko vam pošiljka sa zamijenjenim rubljem ne dođe u roku od 15 radnih dana, a ne želite čekati na dolazak robe, molimo da nam se javite na naš korisnički broj 1 77 574 76 ili elektronskom poštom na info@astratex.hr. Sa našim operatorima se možete dogovoriti oko daljnje procedure.

Što se događa s uplatama prilikom zamjene ili vraćanja rublja?

Ukoliko neodgovarajuću robu samo vraćate, stvar je vrlo jednostavna – u roku od 14 dana od isporuke vaše pošiljke nama, vraćamo novac na vaš račun.

Online zamjena robe

1. Besplatna dostava- novoizabrana roba bit će vam poslana besplatno.

2. Brzo rješavanje- zamijenjenu robu šaljemo u roku od 5 radnih dana od primitka reklamirane robe.

 

Imate li još neka pitanja u svezi s kupovinom na Atratex.hr, pogledajte na Najčešće postavljana pitanja ili kontaktirajte naš korisnički centar elektronskom poštom na info@astratex.hr, ili telefonski na 1 77 574 76.