01 77 574 76
Meni

Što uraditi ako mi rublje ne odgovara?

Aktuálně v magazínu


Datum: 13.11.2018

Unatoč pažljivom mjerenju i odabiru rublja, može se desiti da vam naručeno rublje neće odgovarati ili na neki drugi način pristajati. Ovdje ćete naći upute kako u tom slučaju postupiti.

Dakle, kakve mogućnosti postoje?

  1. Rublje možemo zamijeniti za drugu veličinu, ali i za drugu robu.

  2. Robu ćete vratiti, a novac dobiti natrag.

Kakva to obaviti?

Dovoljno je ispuniti „povratnicu”, sastavni dio potvrde o isporuci. Ovdje ćete unijeti koju robu vraćate i da li zahtijevate vraćanje novca ili zamjenu robe.

U slučaju zamjene, unesite i traženu veličinu rublja, eventualno naziv i boju, ako želite rublje zamijeniti za drugu robu.

Ako rublje želite samo vratiti (bez zamjene), u potvrdi o isporuci navedite broj računa na koji vam trebamo poslati novac. Ukoliko ne navedete nijedan broj računa, novac ćemo vratiti putem uputnice.

Pošiljku šaljite isključivo s ispunjenom otpremnicom preporučeno PUTEM HRVATSKE POŠTE na adresu navedenu na poleđini otpremnice (Packeta International s.r.o - HR post (NSC), 963 87 359, Poštanska 9, 10410 Velika Gorica).


Što me potom očekuje?

Isporuka vaše pošiljke nama može trajati i nekoliko dana. Čim ju dobijemo, vaš zahtjev ćemo odmah početi rješavati.

Ukoliko na zalihama budemo imali robu za koju želite vraćeno rublje zamijeniti, poslat ćemo vam novi paket u roku od 5 radnih dana.

Ipak, može se desiti da rublje koje želite nećemo, u tom trenutku, imati na zalihama. U takvom slučaju čekamo na njegov dolazak (u slučaju proizvoda iz stalne ponude) – roba je na zalihama u roku od 3 tjedna. Ukoliko vam pošiljka sa zamijenjenim rubljem ne dođe u roku od 15 radnih dana, a ne želite čekati na dolazak robe, molimo da nam se javite na naš korisnički broj 1 77 574 76 ili elektronskom poštom na info@astratex.hr. Sa našim operatorima se možete dogovoriti oko daljnje procedure.

Što se događa s uplatama prilikom zamjene ili vraćanja rublja?

Ukoliko neodgovarajuću robu samo vraćate, stvar je vrlo jednostavna – u roku od 14 dana od isporuke vaše pošiljke nama, vraćamo novac na vaš račun.

Online zamjena robe

1. Besplatna dostava- novoizabrana roba bit će vam poslana besplatno.

2. Brzo rješavanje- zamijenjenu robu šaljemo u roku od 5 radnih dana od primitka reklamirane robe.

 

Imate li još neka pitanja u svezi s kupovinom na Atratex.hr, pogledajte na Najčešće postavljana pitanja ili kontaktirajte naš korisnički centar elektronskom poštom na info@astratex.hr, ili telefonski na 1 77 574 76.