01 77 574 76 (pon - pet 8.00 - 17.00) 01 77 574 76 (8.00 - 17.00)

Savjeti
0
Za besplatnu dostavu ostaje 9999,- kn
Meni

IZBOR KUPAĆEG KOSTIMA PREMA TIPU FIGURE

Aktuálně v magazínu


Kategorija

Datum: 26.10.2018

Ne znate ni sami kakav bi vam točno kupaći kostim najviše odgovarao? Pripremili smo vam nekoliko savjeta i trikova za odabir pravog kupaćeg kostima prema tipu figure. Zahvaljujući ovim malim trikovima, neprimjetno ćete sakriti sitne nedostatke, te pažnju usmjeriti na svoje prednosti.

 

1. Tip figure „obrnuti trokut“

Riječ je o figuri koja je tipična po ramenima širim od bokova i užim strukom. U tom slučaju, potrebno je skrenuti pozornost s ramena, odnosno sakriti njihovu dominantnost. Idealan trik koji bismo preporučili je šareni donji dio kupaćeg kostima. Vizualno odvlači pozornost od gornjeg dijela tijela. Veliki plus su i odvažni uzorci i ukrasi, ili volani. Što se oblika tiče, u obzir dolaze svi tipovi gaćica, kako bikini, tako i klasične, gaćice s nogavicama ili bokserice. Međutim, najviše će vam odgovarati klasične gaćice.

 

 

 

 

 

2. Tip figure „kruška“

Riječ je o figuri koja je tipična po užim ramenima i širim bokovima, dakle sušta suprotnost prethodnom tipu. U takvom slučaju, preporučamo optički odvući pažnju od donjeg dijela tijela – nositi upadljivi ili gornji dio s volanima i donji jednobojni dio. Kod grudnjaka vrlo lijepo izgledaju oni koji se vezuju oko vrata, uz zanimljivi cvjetni uzorak. Plastični cvjetovi su apsolutni hit za ovo ljeto.

 

 

 

 

3. Tip figure „jabuka“

Svojstven joj je širi grudni koš, skoro neprimjetan struk i veći trbuh. Ramena i kukovi su uži. Potrebno je odvući pažnju sa širih dijelova, što se može učiniti uz dosta izrezane jednodijelne kupaće kostime, koji će figuru optički produljiti i učiniti užom. Pogodni su i dvodijelni tankini, koji će trbuh prekriti, ali se mogu prilikom sunčanja podići i koristiti kao klasični dvodijelni kupaći kostim. S druge strane, monokini će figuru optički učiniti užom, te u isto vrijeme prekriti veći trbuh. Dobro mogu poslužiti i dodaci za plažu – suknje, haljine, parea, tunike, sve s uzorkom i raznih boja. Dobro odvlače pažnju i oblikuju figuru. Tankini s oblikovanjem tijela će području trbuha osigurati željeni oblik, te pružiti traženu mjeru zatezanja.

 
 
 
 

4. Tip figure „pješčani sat“

Ovo je idealan tip figure koji se odlikuje istom širinom ramena i bokova, te uz to i užim strukom. Žene koje imaju ovakvu figuru svoje bi obline trebale naglasiti – svaki trend će im odgovarati. Idealan izbor jeste kupaći kostim s trokutastim gornjim dijelom, šarene gaćice, ili također kupaći kostim bez naramenica, slobodno i jednodijelni zanimljivog uzorka i boje. Isprobajte i kupaći kostim s gornjim dijelom tipa balkonet.

 

 

 

 

5. Tip figure „pravokutnik“

Žene koje dosta i rado vježbaju, često imaju izduženi mišićavi torzo, te manje naglašene obline. Prijelaz od bokova do struka stoga je skoro neprimjetan. Kod ovog tipa figure potrebno je podržati ženstvenost i stvoriti obline. Idealne su gaćice sa vezivanjem na bokovima, više izrezani bikini ili i jednodijelni kupaći kostimi uz lijepo urađen struk, koji će time biti naglašen. Međutim, nema ograničenja niti za ostale krojeve. Ovog ljeta popularni su cvjetni uzorci ili zanimljive boje i njihove kombinacije. Savršeno izgledaju i vrlo ojačane košarice koje će osigurati blistav dekolte.

 

 

 

Ne zaboravite uz dobro izabrani kupaći kostim odabrati i odgovarajuće dodatke za plažu, koji ne samo da mogu sakriti svaki mali nedostatak, već izgledaju zaista fantastično.


Newsletter

Želite li dobivati vijesti? Prijavite se na newsletter i osvojite 200 kn

Uređivanje, odjava