01 77 574 76
Meni

Grudnjaci Maia

Aktuálně v magazínu


Datum: 22.10.2021

Grudnjaci Maia

Prilagođavaju se vašim oblinama. Koji ćete odabrati?

Košarice s posebnom tehnologijom

Za sve grudnjake Maia karakteristične su lagano podstavljene košarice od jedinstvene termoaktivne pjene. Pod utjecajem tjelesne temperature košarice se oblikuju prema oblinama tijela i pružaju udobnu potporu grudima tijekom cijelog dana. Glatke košarice upotpunjene su naramenicama i porubom satenskog izgleda.

Upoznajte se sa svim modelima

Grudnjak Maia, koji je već dugo vremena jedan od naših bestselera, nudimo u nekoliko dizajnova. Bilo da više volite glatki dizajn ili ukrasne elemente, sigurno ćete moći odabrati nešto za sebe.

Maia4D Soft Control Pearl

Središnji dio pjenastih košarica modela Maia4D Soft Control Pearl upotpunjen je nježnom čipkom i sitnom perlicom. Ti detalji grudnjaku daju luksuzan izgled.

Maia4D Soft Control Lace

Na mjestu gdje se košarice spajaju s naramenicama grudnjak Maia 4D Soft Control Lace ukrašen je decentnom čipkom. Ovaj dizajn izgleda vrlo elegantno.

Maia 4D Soft Control Deluxe

Grudnjak Maia 4D Soft Control Deluxe ukrašen je naramenicama satenskog izgleda, koje upotpunjuje satenska vrpca kojom su porubljeni rubovi košarica i linija žica. Idealan model za svakodnevno nošenje.

Grudnjak za dojenje Maia4D Soft Control

Gornji dio košarica grudnjaka za dojenje Maia4D Soft Control može se otkopčati za lakše dojenje. Model je u sredini ukrašen decentnom čipkom u istoj nijansi.

Grudnjaci koje žene vole

Grudnjacima Maia zadovoljne su tisuće žena. Naše klijentice kod njih posebno vole udobnost i materijal koji se prilagođava njihovim oblinama, stoga se često ne zaustavljaju na samo jednom grudnjaku, već rado odmah naručuju nekoliko komada.Nevidljive gaćice

Grudnjake Maia možete uklopiti u prekrasan komplet s gaćicama ili brazilkama iz iste linije. Napravljene su od nježnih mikrovlakana, a rubovi su im rezani laserom, stoga se ne ocrtavaju ispod odjeće.

Sviđa vam se ovaj proizvod? Preporučite ga svojim prijateljima!

Facebook
Kopirajte vezu

Newsletter

Želite li dobivati vijesti? Prijavite se na newsletter i osvojite 200 kn

Uređivanje, odjava