01 77 574 76
Meni

U glavnoj ulozi grudnjak Celebration

Aktuálně v magazínu


Datum: 15.2.2022

U glavnoj ulozi grudnjak Celebration

Proslava ženstvenosti u čipkastom dizajnu

Profinjena igra kontrasta

Nepodstavljene košarice grudnjaka Celebration izrađene su od prekrasne čipke podstavljene nježnim tilom. Stoga se čipkasti reljef odlično ističe na koži. Zahvaljujući klasičnim bočnim žicama koje pružaju potporu te višem izrezu grudnjak će zadržati na mjestu i velike grudi.

Neodoljiva paleta boja

Nepodstavljeni grudnjak Celebration nudimo u tri varijante. Kad se zaljubite u model, možete ga kupiti u više boja.

Boja kože

Odličan izbor ispod svijetle bluze ili bijele haljine.


Crna

Dobro će vam doći primjerice u kombinaciji s tamnim koktel-haljinama.

Crvena

Nijansa koja u kontrastu s kožom izgleda veličanstveno.

Za svaki dan i posebne trenutke

Iako naziv grudnjaka Celebration sugerira da je prikladan za svečane prilike, na njega se možete osloniti i svakodnevno. Bilo da ga nosite ispod zavodljive haljine, košulje za posao ili obične majice, osjećat ćete se fantastično. Jer svaki dan može biti prilika za slavlje.Isprobajte i polupodstavljeni model

Više volite polupodstavljene grudnjake? U tom slučaju imamo dobre vijesti za vas. Naime, Celebration nudimo i u takvom dizajnu. Dominantni element grudnjaka s ugodno mekanim i dovoljno dubokim košaricama i dalje je nježna čipka koja se sa strane pretvara u glatko kopčanje.

Više volite glatke košarice? Nikakav problem

Pri dizajniranju grudnjaka Celebration mislili smo i na žene koje vole glatke materijale. Upravo za njih kreirali smo polupodstavljeni model s glatkim košaricama od mikrovlakana koje su decentno ukrašene čipkom. Zahvaljujući njegovoj konstrukciji, grudnjak je pogodan i za veće i za manje grudi.Zavodljivi komplet u vašem stilu

Grudnjake Celebration možete kombinirati s tri tipa gaćica. Ljubiteljice čipke mogu birati između gaćica klasičnog kroja ili zavodljivih tangi. Treći model od glatkih mikrovlakana s romantičnom čipkom s prednje strane idealan je ispod pripijene odjeće.

Sviđa vam se ovaj proizvod? Preporučite ga svojim prijateljima!

Facebook
Kopirajte vezu