SAVJETI

Sve što je potrebno
znati o donjem rublju

8 vrsta grudnjaka koji pristaju ispod večernjih haljina

Datum: 11.1.2020

Je li vam se ikada dogodilo da ste se spremali na ples ili zabavu, izabrali ste predivnu haljinu, no bila je toliko „maštovita“ da je vaš klasični grudnjak izvirivao na sve strane? Kako biste u bilo kojem trenutku mogli nositi bilo kakvu haljinu i biti kraljica večeri, za vas smo sastavili praktični priručnik.
Haljine bez naramenica

1. Haljine bez naramenica

Zaboravite na "nevidljive naramenice" od gela. Kao prvo, neće vam učiniti nikakvu uslugu jer se gel isteže i deformira. Kao drugo, one su UVIJEK vidljive. Praktičniji je bodi bez naramenica koji ne samo da će stvoriti savršen dekolte, već će oblikovati tijelo.

Druga opcija je kvalitetan i dobro prianjajući grudnjak bez naramenica. Imajte na umu da bi obod klasičnih grudnjaka s naramenicama trebao nositi 80 % težine grudi, stoga je zaista važno odabrati pravu veličinu. Isprobajte našu aplikaciju Savjetnik kako biste si olakšali odabir.

P.S. Ako odaberete haljinu korzetnog kroja, neće vam trebati grudnjak jer su podupiruće žice ušivene u samu haljinu.

Haljina s izrezom na leđima

2. Haljina s izrezom na leđima

Kada odlučite umjesto dubokog dekoltea odjenuti haljinu s dubokim izrezom na leđima, sve što trebate je mala naramenica za nisko kopčanje. Samo prikopčajte naramenicu na vaš omiljeni grudnjak i slijedi magija.

Odličan izbor je i višenamjenski grudnjak s mogućnošću niskog kopčanja na leđima, koji će i bujnijim grudima pružiti solidnu potporu.

Haljine bez rukava

3. Haljine bez rukava (ili s izraženijim otvorom za rukave)

I u ovom slučaju će vam izvrsno poslužiti vaš omiljeni grudnjak glatke površine (idealno boje tijela).

Dovoljno je priskrbiti podešivač naramenica. Ta stvarčica će međusobno približiti naramenice kako ne bi straga virile, čak ni uz duboke otvore za rukave.

Haljine koje se vežu oko vrata

4. Haljine koje se vežu oko vrata

Za ovaj sofisticirani izgled ipak je potrebno posegnuti za pravim stilskim trikovima koje koriste i profesionalni stilisti. Samoljepljivi grudnjaci pouzdan su izbor.

Loša vijest je da ih možete osjetiti na koži i uklanjanje može biti pomalo neugodno. Djeluju poput velikog flastera. S druge strane, neki od njih će uspješno podržati košarice do H veličine i zaista ih nitko neće primijetiti ispod haljine.

Pogodni su za sve krojeve haljina, međutim, nisu svi isti i zato pažljivo pročitajte upute prije nego što odaberete onaj pravi.

Haljine s dubokim dekolteom

5. Haljine s dubokim dekolteom

Tip haljine koji će izluditi svakog mladića u krugu 1 km. Toplo vam preporučamo ovaj kroj i uz to imamo poseban grudnjak za duboke dekoltee koji će vaše grudi zadržati na jednom mjestu, a pritom neće pokvariti dojam. Može podržati i veličinu 80/D.

Ako uz duboki dekolte imate i otkrivena leđa ili vam je potreban veći broj, isprobajte grudnjak U-Style Bra ili Bye Bra.

Haljine s otvorenim leđima

6. Haljine s otvorenim leđima

Ovaj kroj također predstavlja velik izazov. Ovisi o tome želite li podići i povećati grudi ili ih pak ukrotiti. U prvom vam slučaju predstavljamo grudnjak koji je dobio naziv leptir.

Otpustite vezice, grudnjak jednostavno zalijepite na kožu, zategnite vezice i svežite ih. Push up učinak je zagarantiran, čak i ako grudnjak nema ni stražnji dio ni naramenice! Zahvalit ćete nam kasnije.

I u drugom slučaju je Bye Bra odličan izbor jer se uspješno nosi i s košaricama do H veličine.Haljine s asimetričnim izrezom

7. Haljine s asimetričnim izrezom

Ako se bojite izaći u trendovskoj haljini na jedno rame ili u topu bez grudnjaka, nudimo vam nekoliko mogućnosti.

Sigurno ćete se osjećati ugodno u grudnjaku bez naramenica koji dobro prianja uz grudi, ali on može biti vidljiv pod tanjim materijalima.

Nevidljivi samoljepljivi Bye Bra, koji nitko neće primijetiti ispod odjeće, i u ovom će se slučaju pokazati vrlo korisnim. I, kao što je već spomenuto, izvrsno drži grudi do veličine H.Haljine u stilu gotovo naga

8. Haljine u stilu „gotovo naga“

Za sve hrabre žene s božanstvenom figurom, koje ne trebaju prekrivati problematične dijelove i ne moraju razmišljati kakav bi grudnjak trebale nositi, imamo samo jedan savjet.

Iako vaše grudi imaju savršen oblik i možete hodati bez grudnjaka tokom cijele godine, svejedno je pametno imati silikonske naljepnice za bradavice. Tako nećete djelovati nezgrapno.

U slučaju bujnijeg poprsja, izvrsno će poslužiti Bye Bra.


Newsletter

Želite li dobivati vijesti? Prijavite se na newsletter i osvojite 200 kn

Uređivanje, odjava